Pages

Wednesday, March 28, 2012

KFC Coupon Promo guys~~


*Online coupon promo Meal for Two = Rm19.90*

3 Pieces Chiken | 1 Colonel Burger | 
2 Whipped Potato (R) | 
1 Coleslaw (R) | 2 Iced Lemon Tea (R)

Valid until 30 June 2012

p/s : baaalik makaaaann malaysia baaaalik makaaaan =P~

Wednesday, March 14, 2012

hijrah

aku bukan la baik sangat tapi aku kesian, malu, kesal, terkilan sebab bila dapat tau orang yang sebelum ni baik, bertudung, jaga aurat walaupun mulut takde la berapa nak cantik ayat yang keluar tapi sekurang2nya yang zahir tu dia jaga la jugak. tapi bila tengok tiba2 da free hair, baju tak cukup kain, tambah pulak merokok, masyaAllah. gambar pulak skrg ni kalau boleh nak tunjuk body tu selagi mampu. tak kesian ke kat anak2. kat mak ayah. aku tak tau la berdosa ke tak bekas suami dia.

aku bukan nak kata aku ni bagus, taaakkk. kita kalau boleh hijrah ke arah yang lebih baik, lebih disenangi, lebih disukai. tak ke? ini dah berbikini bagai. dah tak ada rasa malu dah. memang kubur masing2. tapi siapa la pulak nak tanam kalau bukan orang2 yang masih hidup ni kan? ini lebih kepada dakwah untuk diri sendiri jugak la. orang cakap kalau tak boleh tegur depan2, tegur dalam hati je dan aku rasa dengan kongsi kat sini, peringatan untuk aku, korang dan semua yang baca.

mintak dijauhkan dari kita semua. harap2 kita hijrah ke arah yang leih baik. amin.