Pages

Thursday, April 26, 2012

percubaan pertama

harini aku cuba tutorial mata perempuan oleh dani.

ini dani punya yang cun melecun tu..

picture aku dah remove due to permintaan tuan empunya blog. *padahal tak mintak izin lagi, takut lettew* takpe, boleh klik sini untuk tengok pic yang dani buat sekali dengan tutorial dia sekali yek.

ini aku punya. tadaaaa...




p/s : dani, aku tak pandai la shades lebih-lebih. (-_-")

4 comments:

keri ikhwan said...

ok la ni untuk percubaan pertama...
ada bakat, klu dah biasa buat nanti lg cun la

hudadida said...

Keri Ikhwan:
thanks keri..^_^ hehe..

nurdani said...

cantik ni.percubaan yang ohsem.kalau belajar buat shading tu lagi gempak rasanya nanti

hudadida said...

nurdani
Baik cikgu dani ^____^