Pages

Wednesday, April 4, 2012

Keropok lekor Cheese

semalam aku cari lokasi keropok lekor cheese ni. dah pusing-pusing shoplots tu sebab tak tau kedai mana satu, google cakap dekat usj 2/2C..rupa-rupanya gerai tu depan Restoran Sri Anggerik. semangat aku, sampai-sampai tak bukak lagi, hampa. 

ok, high expectations agaknya. (-_-")! tengok sendiri lah. siapa2 yang nak rasa boleh datang, ada macam-macam selain keporok lekor.


(Rm 4.50)

aku agak dia letak mayo + sos. tak pun thousand island

~~~O~~~

update : 9/4/2012

ada yang tanya kat mana gerai keropok lekor cheese ni. baikla baikla aku bagitau.

gerainya kat jalan usj 2/2c, dari persiaran kewajipan depan summit usj tu, ada simpang empat nak ke mydin usj tu. sebelah kanan ada shell dan petronas, masuk kat situ kat persiaran murni..gerai dia betul-betul depan Restoran Sri Anggerik. 

kalau dari persiaran tujuan (dari subang jaya) akan jumpa jugak persiaran murni tu kat traffic lite simpang ke USJ5 / 6. masuk kiri. jalan sampai hujung akan nampak Restoran Sri Anggerik kat sebelah kiri. tapi kalau siang dia tak bukak. lepas pukul 6 petang baru ada. kbai.


No comments: