Pages

Saturday, August 20, 2011

family iftar

haha. patutnya aku bagi salam ke, tanya kabar ke kan. ok2, aku tau korg semua baik2 belaka kan. aku je hidung tak reti kering, hingus meleleh2..nasib tak poce..ops..poce2..hihi poce yang yok pagi2 tak sempat pun bukak periok terus pergi kerja..haha kesian kan. sobs..takpe2 soon aku boleh puasa balik..soon..tapi takpe kita tinggalkan itu, yang paling penting hari ni aku berbuka dengan familiku yang tercinta~

ok. aku nak carik pic selesema tapi end up dengan sesuatu yang sangat kejam. bukan aku tapi pic kat bawah ni. aku rase empunya kaki takde perikemanusiaan. dan emak atau ayah budak tu agaknya memang takde akal.


pijak budak ni dengan reason menyembuhkan selesema. tak ke bodoh tu.

p/s : he's back..please don't break my heart. again. i mean it.