Pages

Monday, June 13, 2011

kerjalah iyer


lama sangat tak update blog ni. maaf la, baru kerja kat tempat baru. agak sibuk walaupun drawing tak seberape pun. banyak sebenarnya bende dalam kepala nak dilepaskan dihujung jari ni tapi buat masa sekarang belum ade laptop kat rumah sbb aku sementara ni duduk rumah maklong (kakak mama) jadi hiburan aku hanya tv bersiaran astro dan jugak suara yg keluar dari mulut kami berdua. kah kah kah.

berita baik, bulan depan aku dah pindah murah baru. tapi sewa bilik je ok. jadilah. dapat rumah yang dekat dengan pejabat. walking distance. ada peti sejuk, mesin basuh baju, dapur masak. dekat pulak dengan carrefour yg sekarang buat clearance stock. hebat! dipermudahkan rezeki & urusan. Alhamdulillah.

sedang menunggu laptop ayah (yg kini laptop aku. hikhik) yg aku betulkan sbb rosak tah hapebende kenape aku pon tak tau. lepas ni bole beli BB. BB for Broad band ok. bukan blackberry. haha. kalo ade orang nak bagi ape salahnye kan. hihi. sekian untuk hari ini. ecewah~

p/s : sila periksa dulu barang2 anda sebelum membayar ok.

2 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

jimat-jimat

hudadida said...

sugar2 kapas strawberry:
kan kan kan..
jimat kan =]