Pages

Thursday, May 5, 2011

GIVEAWAY HAJAR AZMAN

eh! give away lagi? haha kemaruk give away pulak dahh..salahkanku jangan salahkanku. salahkan cikRara, die yg buat aku terjebak dengan give away ni. haha. oleh kerana itu, aku nak tag die awal2. waahaha boleh kan? =P~

tuan punya Give Away (GA) ni namanye Hajar Azman. nak tau hadiah dia ape? let's check it out~
  • Satu beg yang ditaja oleh Misslily Shop untuk seorang
  • Barangan yang ditaja oleh ShawlForYou untuk beberapa orang. *kalau nak tgk boleh klik link tu, hajar pun ada review link tu dalam blog dia*
  • Hadiah hadiah lain akan diberitahu kemudian, kot kot ada lagi orang nak taja. Hehe.
*i love bags and shawls*

hah, siap ade hadiah lain pulak tuh, masyuk. =P hihik. macam best pulak kan? memang best pun. ape yg best? haa itu yg kite tak tau, kalau nak tau..jom la join GA nih..

nice and simple, sila klik banner untuk ke blog beliau. ^__^


cikHajar tak pulak bgtau tarikh luput GA ni, tapi dia ade bgtau tempoh dalam seminggu atau kurang atau lebih, depends pada jumlah yang join. itu memang ayat die ok, tak tipu. =D so sementara masih sempat ni, moh le kite~

hah, lupe la tuh. aku tak tag sorg lagi..Izzaty Ishak ^__^

p/s : seronok kalau nak describe sekali, kalau dua kali beronok2? =P

1 comment:

Izzaty Ishak said...

Thanks tag zaty, Huda! :D

Insyaallah zaty join GA nih. Barang free sape tak nak kan. Hehe