Pages

Friday, April 22, 2011

Jom Join Give Away Aimi !

ye, mari kita lupakan entri untuk org bodo dibawah. *tp jgn lupa komen =P ngaa iklan entri sendiri, siapa lagi kalau tak kita sendiri kan. haha*

baiklah2..entri kali ni adalah GA ke-2 yg aku nak join. yg dijemput oleh cikTira kita yg comel lote tu..juga dikenali sebagai cikMata. mata dia gojes gitu, auwww...

dan penganjur GA ni adalah cikAimi yg pemurah & baik hati bagi hadiah banyak. seyes banyak hadiah dia. sampai ke-12 pun ada, selalu org buat 1,2,3 je. aku suka! aku suka! =P~

thee hee hee..amboih gedik aku. haha..


cumel tak banner ni?cumel kan. ^_^ klik banner utk ke blog beliau yek.


tadi usha blog cikAimi, hoho..banyak participant wey. gerun gerun. tapi aku tetap tak mengalah. ecewah hehe. yela, tak try mana tau kan. ada rezeki boleh menang. yg ke-4, 11, 12 tu best jugak..tapi kalau dapat grand prize lagi best! ngaahaha..

ok, aku nak tag 2 org iaitu
1. Zura

tarikh luput 30 April ok. come on girls, lets rock!

3 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
:)

Zura said...

menarik nie huda..nk join jigak..

hudadida said...

アヌム ちゃん~~:
salam..hai..
thx for the compliment..
i've visit ur blog..
thx~ =]

Zura:
jom3 join..hehe~ =]