Pages

Sunday, July 25, 2010

bengang betul.

aku nak meng-test template aritu..tapi tah macam mane aku punye list blog kat tepi sume hilang. bengang betul. nasib baik aku follow sume yang listed. hadoi. akan ambik mase untuk add semula semua ye readers..

Friday, July 16, 2010

i will always be there for you.

agak terkesan aku bile dapat mesej yang di-reply malam tadi. sedih sungguh. memang la aku ni kaki leleh. tapi malam tadi tak boleh leleh lebat, ramai orang. sakit hati pon ade tapi lebih kepada terkilan campur sedih. leleh la jugak beberapa drop tapi cepat2 cover dengan sweater konon2 mengantuk la. mungkin bukan aku sorang yang alami bende ni tapi pada aku sangat tak patot la kan. takde ke terdetik sikit rase kat hati tu agaknye. mungkin jadi ape2 ke nanti. nothing impossible. aku harap aku tak macam tu kemudian hari. i hope when the day's come, i will always be there for them.

Thursday, July 8, 2010

sometimes, life is funny..

What Will We Do...If Person We Don't Want The Most...Crawling For Us..Begging For Us..Hoping For Us..


but,
what will you do..if others person the most not wanted..is you?

sometimes we do have to 'sedar diri' huhu..

Sunday, July 4, 2010

bile aku nak kawen?

selamat sorang lagi kawan aku. firdaus sukeme, selamat pengantin baru. tak lupe jugak kawan2 aku yang lain. yinn, mekna, che. ramai la pulak yang kawen tahun ni. ku bile lagi. hoho soalan cepu emas 22 karat tu yang aku selalu dapat. ade jodoh aku jemput la ye kawan2. buat mase ni belum ade lagi orang masuk meminang.


Friday, July 2, 2010

sumpah. bukan ni yang aku nak.



aku rase tiap kali aku meleleh aku kalah dengan perasaan aku. kdg2 aku fikir patot ke aku kalah meleleh macam ni. tapi sumpah, bukan ni yang aku nak. cuma bile aku teringat pekara yang menyentuh perasaan aku, aku akan meleleh. lagi2 bile semua bende yang aku buat tu mmg aku regret sangat2. kdg2 leleh aku makin menjadi2 sampai effect lena tido aku. cuma yang pasti aku jarang meleleh depan orang. kalo nak leleh aku akan carik tempat strategik dan kalo ade rase nak leleh kat public aku akan tahan supaya tak leleh.kdg2 aku letih macam ni, leleh tak berhenti. tapi apeje yang aku bole buat selain meleleh. yang penting aku tak kaco orang. kdg2 aku rase hidup ni tak adil, tapi bile fikir2 semula semua tu silap aku jugak. orang kate tuhan tak kan bagi kite ujian kalo kita tak bole hadapi. aku bukan menidakkan takdir tuhan, cuma kdg2 aku rase semua ni terlalu berat. *ambik nafas, hidung dah tersumbat* aku harap semua ni cepat berakhir.

Berdych vs Federer

haritu Federer kalah dengan Berdych suku akhir Wimbledon England..heheh..dasyat gak tengok diorg main. sengit. asik duce jek. tapi aku bukan minat Berdych pon *ade minat sikit la, sebab die kalahkan Federer.haha* aku suka Nadal..hee..aku nak tengok ade orang kalahkan federer jek. jahat ke? memang jahat. haha. tapi bukan jahat naa pon. sikit jek.



VS



p/s : Can't wait to see who will be in the finals..