Pages

Friday, December 10, 2010

My Header Contest

yey..mahu join kontes lagik. dapat tau kontes ni dari belog liayana lunia ..macam menarik pulak, kebetulan baru je buat header baru. takla cantik sgt tapi mane tau rezeki kan. huhu, bole buat belanje isi minyak kete. huahuahua. ok, owner belog kontes ni adelah tenenet teneeeettt..

cik Rieyana! hoyeh2!

sile kelik untuk untuk ke belog beliau.

ye, aku pon bru je meng-follow belog beliau, antara syarat2 yang dikenakan oleh tuan belog. i follow~ bak kate abang jam sinar pagi tu. huhu. tengok bilangan peng-sapot kontest kat belog Rieyana ramainyelah, tak cukup jari tangan dengan kaki nak bilang. =P~

dalam keadaan selsema+batok+demam siki2 ni pon ade hati nak join kontest hikhik. takpe2, bagi can kat aku eh. =P~ aku tepek skali la header baru kt bawah ni.



oh sebelum terlupe, skrg aku nak tag 3 orang pulak, drumbass sikit...


korg2 yg nak join moh le memeriahkan lagi kontes nih..

4 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

alamak.kalau sy masuk confirm x menang..miahahaha
takdelah.seru nk masuk contest taksmpai lagi.hehehe

hudadida said...

sugar2 kapas strawberry:
huhu..moh le join~~

rieyana ynn said...

makaseh ye juin contest yana...;d santik header tu...good luck...;d

hudadida said...

rieyana ynn
sesame yana, thx for da compliment..
harap2 ade can menang..hihi =P~