Pages

Monday, December 6, 2010

kotak cokelat yang bole dimakan

saje nak share pic cokelat banyak2 ni nak kasi korg terliur huhu. aku pon da terliur jugak da sebenarnye. hak hak..cokelat bersama2 kotak yang bole dimakan. so save la duit. beli cokelat, makan dengan bekas2 sekali. hihi. best kan? tak payah pening kepale mane nak buang bekas atau kotak cokelat tu. pilih la yang mane satu berkenan. huhu.


ini cokelat kotak pok a dot.
kalo tak tau nak bagi hadiah ape kat kawan2 atau kenalan, bagi la yang ni.
tak payah nak balut2. kih kih.


yang ni plak sesuai bagi kat sape2 yang suke make-up.
macam kotak bedak yang tepek kat muka tu kan?
ala kire macam artis gitu, nak letak subang dengan rantai pon bole. heh.


yang ni ala2 bekas orang menjahit letak sume jarum benang bagai tu kan??


haaa..yang ni eksklusif sikit.
ala2 princess gitu.
bagi hadiah orang kawen pon sesuai.
tak pon hadiah anniversay ke kan.
sure melt hati orang yang dapat tu. romantik gitu.
jangan cokelat tu yang melt dulu udah le ye. =P


yang ni nampak agak old school sikit.
ade rupa batu marmar yang dicurah cokelat tak? =P


yang ini bekasnye ala2 bekas isi kuih bulan.
macam bekas biskut pon ade.
rase macam buat dari kulit kayu pulak. hek.


ini dah macam bekas kutip kerang tepi laut jek. huhu.


p/s : kredit tu mirza baig yang suke bagi email kat aku. thx u friend.

7 comments:

Farihah Ahmad said...

erkkk... sumpah drooling gilaaaa!!!

sugar2 kapas strawberry said...

sape bg bnda ni kat sy..dia sgt romantik sepanjang hayat dia.hehehe

hudadida said...

Farihah Ahmad:
hehe..kan kan..
best gile kalo dapat kan..
sape la nk bagu tu eh.. =P

sugar2 kapas strawberry:
ahaha..
sumpah romantik gile..
sape nak bagi i agkt tangan.. =P~

Mar said...

huhu,.my feveret choc,..fan

hudadida said...

Mar:
huhu..i love choc t0o.. =P~

ELMIZAN said...

dia punyer bekas tu xcair ke?

hudadida said...

ELMIZAN:
errr..kurang periksa..hehe =P~