Pages

Sunday, December 12, 2010

jadi burung hantu

ok aku tau aku janji next post tentang ecident tp aku just nak bgtau aku tengah buat bunga telor, hantaran minggu ni. jadi aku agak busy sikit, dah 1 hari jadi burung hantu, tak tido. malam tadi pon aku tido dua jam je. bukan malam pon, 5 pagi. hehe. weekend ni duduk kedai. tolong kawan aku wedding planner, sambil2 cari duit lebih. almaklumlah, isnin depan aku last keje kat kelana jaya tu. kontrak da habis. ok nanti aku opload pic kerja2 yang aku buat. ok daa..encik tandas da panggil..huhu

p/s : time ni pulak die nak menabung amanah saham mr tan. =P

2 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

nk buat tempahan bunga telur kat awk la..heheh

hudadida said...

sugar2 kapas strawberry:
bole je..hehe nk tempah utk tunang ke kawen?
kat list wedding blog ade web blog kwn tu..
Haidar Rahman..
x pon masuk sini >> http://haidar-rahman.blogspot.com/
bole tgk yg mane 1 bekenan..