Pages

Friday, July 16, 2010

i will always be there for you.

agak terkesan aku bile dapat mesej yang di-reply malam tadi. sedih sungguh. memang la aku ni kaki leleh. tapi malam tadi tak boleh leleh lebat, ramai orang. sakit hati pon ade tapi lebih kepada terkilan campur sedih. leleh la jugak beberapa drop tapi cepat2 cover dengan sweater konon2 mengantuk la. mungkin bukan aku sorang yang alami bende ni tapi pada aku sangat tak patot la kan. takde ke terdetik sikit rase kat hati tu agaknye. mungkin jadi ape2 ke nanti. nothing impossible. aku harap aku tak macam tu kemudian hari. i hope when the day's come, i will always be there for them.

2 comments:

Zura said...

ape kebendenye huda...erm...nie jiwa kacaulah nie...

hudadida said...

Zura:
pandai zura..jiwa kaco la..=D