Pages

Tuesday, June 29, 2010

un-tick draft

aku baru je bole online semula kat ofis. tu pon sebab aku tuka setting draft untuk publish pada mase suke2. bile dah tak tick mende tu baru ok. tapi yang aku nampak dari observation aku, aku hanya tak bole taip ape2 pada certain pc je. tak paham aku. tapi yang pasti bile dah un-tick draft publish ok pulak. ade ape2 setting yang buat die jadi unavailable kot. i will figure it out later. kalo ade sape2 yang tau tu sile la bgtau eh. tata.

No comments: