Pages

Friday, June 25, 2010

T2o3 Oh T2o3..

masuk harini dah 3 kali aku lambat datang ofis dalam minggu ni. tunggu T2o3 sejam baru ade. gile la. tak kan hari2 lambat macam ni. ok aku lambat jugak sebelum ni. tapi tu mmg aku sendiri yg keluar lambat, so aku takde la kisah sangat sbb sendiri carik pasal. ini pukul 6 pagi aku da tercong0k kat bustop tu. pukul 7 pagi baru ade bas. aku baru je nak buat azam baru bangun awal *azam baru bukan untk tahun baru je ok* macam tak nak bagi aku bangun awal jek. =P haha bole tak pikir macam tu. hihi.*padahal tuhan nak uji samada betul2 nak berAzam baru ke tak* hehe..tapi yg buat aku sakit hati, driver bus tu act macam takde ape2 jek. sakit hati aku. lepas tu, ade makcik yg tunggu bas dengan aku tu bgtau die tanye driver bus tu apsal lambat then kena marah pulak. siap jeling2 makcik tu lagik. esh..bad..bad attitude..ni nak kena komplen aduan rakyat nih..amacam..=D

2 comments:

Zura said...

kekdg best jugak dtg opis lambat..hehehe

hudadida said...

Zura:
hehe..skali2 best tau..
tp nt asik nk dtg lmbt jek..
tu yg bgun awal tuh..
tp bas plak problem..adoi..