Pages

Friday, February 5, 2010

cha ya nun alip

pagi semalam macam biase aku pegi keje  naik lrt. today on my way to reach office..dalam train aku duduk tepi kiri *kalo siape penah naik train tau la..yg tak tau meh aku draw ok* aku dengan kaki yg injured berlari naik tangga nak kejar train *kalo lambat nanti lambat le aku sampai ofis* dan akhirnya berjaya lah duduk tepi kiri tu kan. pada aku duduk tepi ni port best jugak la.*bole tdo.haha* dari terminal gombak sebelah aku takde orang, sampai la taman melati baru aku ade teman..aku tak amik kisah pon siape duduk sebelah, asalkan perempuan *macam la bole pilih2 nak siape duduk kan.haha* dalam train yg sejuk lagi nyaman ditambah plak mase perjalanan yg panjang. so aku tetido *cecey padahal memang nak tido* tido lah aku dengan nyenyaknye sampai kelua air liur basi. hik hik tipu2.

org lidi jek la eh.

agak2 sampai kerinci aku terjaga *sebelum tu ade jugak terjaga* sebab aku terase lengan dengan pinggang aku kene cuit..tapi bukan dengan jari, dengan siku. aku rase la kan..badan aku takde lah besa sangat sampai terlebih cover seat sebelah. cha ya nun alip kat sebelah aku tu dok gerak2 siku die macam nak mintak space suruh aku bagi ruang kat die. korg penah tak tengok org yg sesaje die je gerak2 siku kedepan dan kebelakang without purpose. tapi yg ade purpose la..cuma aku tak tau purpose die ape, nak sakitkan hati aku kot. bukan aku taknak bagi tapi paham2 jelah lrt ni bukan rumah, space limited. penah je aku duduk sebelah org yg lagi besa dari badan aku tapi takde pon nak bising2 sebab sedia maklum memang sempit. mula2 2,3 kali die buat aku wat donno jela.bile da lebih2 aku tegur la 'excuse me' die buat bodo jek. hangin aku. jantung aku da laju sebab aku marah. pastu die buat lagi. aku duduk tegak aku luruskan lengan aku ketepi, da sah2 la kene die kan? petu pandai plak cakap excuse me *cam syial* aku bgtau badan aku tak lebih pon dari border. kalo takat tersentuh tu biase la. petu aku da malas nak amik tau. die nak siku lantak die. memang aku hangin satu badan time tu tapi kalo aku dok marah2 serupa la macam die je kan. so go on la siku2 until you tired..petu die turun kat taman paramount. hah. aman. org yg duduk sebelah aku lepas tu badan lagi besar dari cha ya nun alip tu, takde pon nak bising2..chi si! *betul ke eja?bia jelah asal korg paham*

p/s : kalo nak lebar2 beli la kereta sendiri ok. stupido.

6 comments:

syzwn said...

next time try duk menyangkung kat krusi 2 confirm tade org duk sblah ngee..

hudadida said...

syzwn:
nice but aku tkot nti security suh aku yg kua..hak hak

Zura said...

abis tue main siku2lah ye....hehhee

hudadida said...

Zura:
ahaha..tau xpe..
xde pon sbnrnye..
malas la nk kecoh2..
die nk terejal kat ctu
bia die terejal sorg2..
hampeh btol..

ecely mse tu jantung da laju tau..
bdn da panas..
terase darah naik ke muke...
tp ckp kt diri sndri..
cool huda..behave urself..hihi
mse die bgun dr seat tu pon
smpat ag die halakan kat muka..
bodo x bodo ppuan tuh..
ikot hati..nk siram air panas jek..
hahaha =P

yana said...

hahaha kesian akak..patutnye akak tgk je muka dia biar die tkut hehe

hudadida said...

yana:
hehe..tau xpe..
mmg akak da tgk da yana..
tp die x paham bahase isyarat..
patot la kot die x bwk kete kan..
hahaha..