Pages

Sunday, January 24, 2010

Reddish Contest : Nama Utk Amoi Merah


haluu..hihi..1st time aku join contest via blogging nih..aku dapat dari blog Zura member blogging..tengok die lately asik join contest jek..buat aku pon rase teruja nak join. hehe tuan punya blog yang anjurkan contest ni namenye Zie..jadi cik Zie, aku baru 1st time nak join contest nih..try jek la kan..mane tau ade rezeki..hihi..=P

ini terms & condition die..

1) Buat satu entry ttg contest nih dan tajuk die haruslah berjudul "Reddish Contest : Nama Utk Amoi Merah" dan relinkkan link entry nih blk dlm post entry contest korg

2) Entry tu mesti lah bersertakan salah satu dr gamba Amoi Merah yg ade kat entry Zie tu. so, aku letak je dedua..=P

3) Zie kate TAK PERLU jadi follower die..tapi aku jadik jugak sebab bole tambah kenalan..open to all bloggers asalkan nti willing utk bg your address, name penuh dan fon number utk proses penghantaran hadiah :)

4) Sila tinggalkan link entry contest korg dlm komen box Zie ok. bukan komen box aku. if drop kat komen box yg lain, disqualified terus.



 

                    
click Here to go to Zie's blog


aku ske pic doll ni standing..more cuter..hihi so da fikir2 nak bagi name Red Dalily


ops lupe nak bgtau..Zie cakap due date Reddish Contest ni pada 28 Jan 2010..so sape2 yg nak mencuba tu masih sempat lagi.. =]

4 comments:

Zura said...

good luck huda... :)

hudadida said...

Zura:
tq Zura..gudluck to u too.. =]

Redbloodsnow said...

tenkiu for joining dear :) Zie dh add inside my reddish contestants list. sorry, aritu zie x dpt ur URL komen...


:)

hudadida said...

Redbloodsnow:
hehe..welcome3..tq for the list..