Pages

Monday, November 23, 2009

their picture through my window

everyoneconnects.net concert at jalan bukit bintang last saturday..sponsor by TM









dafi, mila & akim




















rodeo













kiran & anne on stage













bunkface rocks!




















my untie's bos & officemate with sam, bunkface.






with anne






kiran & me






bukan tgn aku eh..my cousin..hihi

Thursday, November 19, 2009

Nat King Cole — Smile





smile though your heart is aching
smile even though it's breaking
when there are clouds in the sky, you'll get by
if you smile through your fear and sorrow
smile and maybe tomorrow
you'll see the sun come shining through for you

light up your face with gladness
hide every trace of sadness
although a tear may be ever so near
that's the time you must keep on trying
smile, what's the use of crying?
you'll find that life is still worthwhile
if you just smile

that's the time you must keep on trying
smile, what's the use of crying?
you'll find that life is still worthwhile
if you just smile 


p/s : ckp je jgn ngis tp ngis gak..i can' help it la..but sure will try to cntrol..=]

Monday, November 16, 2009

Deuter backpack Pandora


 
click picture for larger view


Deuter Pandora backpack - 20L
original from Vietnam
steel backpack support
color - blue, yellow, black, gray & orange
sangat praktikal bagi mereka yang sukakan outdoor
8 more to go..hurry!

Harga : RM140
Poslaju : RM10


berminat? sila email : hudadida@gmail.com

p/s : harap maaf, harga sebelum ni penulis tersalah info.

Sunday, November 15, 2009

Wednesday, November 11, 2009

kisah benar nih

satu pagi..seorg tok ketua dari kampung kundur hilir, pedas. tengah start engine motornye..bini die lepas kunci tingkap, pintu dapo, pintu depan, pintu bilik air..da check reban ayam sume, tekedek2 jalan tunggu kat pagar..start je engine, tok pon jalan la ke luar pagar..isteri die tutup pintu pagar, kunci. berjalan la ke motor..da sedia, tok ketua pon mulakan perjalanan..sampai ke simpang tiga kat hujung jalan tu die pon tanye la bini die..

"mano kito, podeh ko..linggi?" lame die tunggu, senyap je takde jawapan. die pon pusing la ngadap bini die..
"eehhhh..takdo kau.." bini die takde..tertinggal daaa kat depan pagar. tak sempat naik motor tadi, die da jalan..hihi

p/s : jangan tak pandang belakang.. =P~
pss  : aku lupe nak info..tok ketua dengan isterinye da kembali ke rahmatullah..al-fatihah..

Thursday, November 5, 2009

ade je yang tak kena..grrrr



susahkan nak puaskan hati sume org? kadang2 kite da cuba sedaya upaya nak puaskan pon masih tak berjaya. pernah tak korg cuba nak berbual dengan seseorg tu dengan harapan korg dapat naik kn mo0d die. yela contohnye korg tengah duduk lepas tu tanye org tu tentang sesuatu yg mgkin die da tau atau belum, saje nk berbual. tapi lain yg jadi. die naik marah plak. ade je komen die tentang topik yg korg cakap tu, sampai nak tinggi suara bagai. sure tak best kan? dan pulak org tu mgkin housemate korg ke, bestfriend korg ke, jiran korg ke. susahkan? kadang2 mesti kite ade rase sakit hati bile jadi macam tu. mesti penah pikir camni..


"aku buat baik salah, buat jahat lagi la salah. kalo diam je org cakap aku berat mulut, dah tanye macam2 plak die komen. baik aku diam buat hal sendiri. aku pon tak sakit hati."


mgkin mase tak sesuai, atau ayat yg tak kena. tapi kadang2 bile ayat dan mase da perfect tapi empunya badan plak mo0dy. kalo korg berada dalam situasi macam ni ape yg selalu korg pikir, ape yg akn korg cuba buat.

Wednesday, November 4, 2009

Untuk Awaklah




lagu ni sy tujukan untuk awak ok. kalo awak bace..i bet awak mesti senyum sorang2 *kalo takde sape2 kat sebelah la kan*. kalo awak tak senyum awak akan termenung. takyah pikir lah. layan je..=]

Mila - Jika Kau Ubah Fikiran

diriku sedar siapalah ku di matamu
hanya sebutir pasir di pantai kau berlabuh
cukup di situ hasrat ku terkubur
kau juga bilang kau belum bersedia lagi
untuk mengganti pasangan dalam sanubari
mungkin kerna masih basah luka lama

chorus
jika kau ubah fikiran
aku kan setia menanti
jika kau perlukan teman
carilah di sini
jika kau ubah fikiran
untuk jatuh cinta lagi
yang pertama ke depan
jika kau ubah fikiran

akan ku serah segalanya oh kepadamu
senang atau susah aku tabah 'tuk menempuh
tapi sayang hatimu belum terbuka

ulang chorus

aku mahukan kamu
sungguh benar dan jujur
aku mahukan kamu
sungguh benar dan jujur
tapi sayang hatimu belum terbuka

ulang chorus

aku kan setia menanti
jika kau perlukan teman
carilah disini
jika kau ubah fikiran
untuk jatuh cinta lagi
yang pertama ke depan
jika kau ubah fikiran

p/s : hesh..pueh aku carik video lagu nih..kat tiubkau aku jumpe ni je. carik kat imeem takde plak. tekan jelah tiubkau tuh kalo nak dengar eh =D~