Pages

Wednesday, December 9, 2009

ekspedisi gunung datuk

sabtu raya haji hari tu kami dengan semangatnye bangun pagi dari kampung mama kundur hilir, pedas rembau. sebabnye? kami nak daki gunung datuk. hehe sebenarnye sebelum balik kampung tu mama tak inform dulu pon nak daki. disebabkan aku balik dengan maklong, so tak bawak la barang2 untuk hiking tapi takpe, mama da bawak kan..huhu

family aku kecuali ya, sebab die nak balik unisel coz ade exam paper menanti. maklong, makteh, pakcik aziz, dan tambah lagi cousin aku 2, 3 org dari tempat yg same pon ikot jugak. rakan se-hiking bukit apek, makcik fizah sekeluarga dari melaka.

No comments: