Pages

Monday, October 12, 2009

tulon laaaaaaaa...



tak tau nape jadik macam ni..
aritu kucing aku putih duduk atas keyboard..
petu tah ape bende die tekan tah..
bile aku bukak blog guna firefox jadik macam dalam pic tu..
ingatkan kat pc atas je jadik macam tu..
tapi bukak kat laptop guna firefox pon same jugakk..
lagi satu da try remove firefox jugak..
tapi bile install baru tetap same..
huWaaaaaa..
tolong la sape yang tau cane nak betul kan..
takde toolbar nak edit langsung..
nak pilih font..nak upload pic..
nak color2..tak buyehhh...
tulon laa sape2 yang tau...
huk huk..nak nangis da nih..

p/s : ni guna explorer.. =[

5 comments:

muyyaQ said...

tgk code html awak~

hudadida said...

err..nak tengok cane eh..
tang mane..?

hudadida said...

erm..html code tu bukan ke utk kite pnye display je?
yg bmasalah skrg ni bile click new post die akan kua kotak2 je..no toolbar edit..kotak2 tu ade 3..mane satu utk letak post pon xtau..

Anonymous said...

kak dida.. s0nang jer nk settle kn pr0blem nieh..
beli jer pc/lappy bru.. abiz citer.. muehehehehe...

hudadida said...

ceyy..
ampesss pnye solution..
ko mmg nak abiskan duit akak tu ade je kan..
haha..