Pages

Thursday, October 22, 2009

Tag 5 [Tag Terpaling Dasat oleh BULLET]

huwAAaahhhh..gile dasat tag ko ni BULLET..tag paling dasat aku penah jumpe..ko siapkan tag ni semalam kan. aku siapkan jawapan tag harini..heheh..meh la bace..

1. Tolongla bagitau satu word English yang TERPALING korang susah nak sebut ek? Agak2 terbelit x lidah nak sebut word tu...

- apekah..hadoyai..aku rase arnold susah nak eja tu memang susa nak sebut..lagi satu aku susah nak pronounce onomatopoeia, aku kurg reti nak sebut cane..ono-mato-poeilah mano2 ko nak poie pon..haha aku tak reti nak sebut


2. Penah nengok citer Seniman Bujang Lapok kan...Mesti kenal ngan Sarip Dol...Sarip Dol tu samseng Kampung Dusun kan...Sape samseng kampung korang yang TERPALING suke kacau korang?

- aku takde kampung. mak ayah aku adela. aku kureng periksa plak samseng kampung diorg. heee. tapi aku ade sorg kawan yg suke sangat kaco aku mase aku keje kat setiawangsa dulu. kalo sehari tak kaco aku memang la tak sah. adee je bende die nak sakat aku. Faiz Dol haha dol kt belakang tu aku tambah sendiri. amekk ko =D~


3. Sape2 yang xde pasangan sile bayangkan yang korang ade pasangan yek...Perangai pasangan korang yang TERPALING korang seram jek nengok...Seram tau x seram...Nape ek seram?

- oleh kerana aku skrg takde pasangan, so aku just amik ex-bf yg last la kn..ade ke eh pangai die TERPALING seram..ade2..mase die tibeee2 je die bole tau aku kuar dengan kawan laki aku *aku tak curang ok* gile seram sebab saiko weh..die saje2 je tanye, aku yg terseram sendiri =P~


4. Korang nak tunjuk yang korang TERPALING baik la kan. Korg pimpin la sorang org bute ni melintas jalan...Ntah cmne silapnye, kaki org bute tu termasuk dalam longkang setibenye korang kat seberang jalan sane...Ape agak2 perasaan org2 sekeliling yang nengok korang?

- erm..perasaan org2 sekeliling..?aku rase kot2 kalo diorg tu baik cam aku *wahhh* mesti la diorg kesian kan..kot diorg baik kuasa dua..kot laaa kn..adela org nk tolong..


5. Kat umah korang mmg TERPALING payah nak masak. Selalu mak korang jek masak...Tetibe korang ajak kengkawan makan kat umah wpun bukan korang yang masak. Ade plak sorang kawan korang tu diam je...Org sembang dia senyum jek...Mesti bapak korang akan cakap yang kawan korang tu...........( sile sambung )...Tapi hakikatnye kawan korang tu........( sile sambung lagi ).

- bisu ke ape *bahaha* tipu je. femalus la tuh kot. tapi seingat2 la aku takde pon kawan2 aku yg femalus, sume tak tau malus jek. haha. hakikatnye die tengah tahan kencing~ eekekeke


6. Kalau orang mention pasal company kapal terbang yang TERPALING besar kat MALAYSIA ni, korang mesti ingat MAS ( Malaysia Airline System ). Pastu ape bayangan korang pasal MAS ni?

- MAS? burung besi haha..stewardess yg cunnn..auww~ ahaks


7. Katak mmg la menatang TERPALING korang geli...yang lelaki xpayah la nak tunjuk macho yek, korang pun same gak geli katak. Menatang ape yang korang rase korang penah tengok menatang tu bersin...bukan H1N1 nyer menatang yer...harap maklum

- eheheh~ aku penah tgk kucing aku bersin..same jek cam org bersin cuma die takde la tenganga2 mase nak bersin tu. die bersin ala2 sopan gitu..miahahahah~ 


8. Jiwa kacau xsame dengan jiwa rock...Mat kacau pun xsame dengan mat rock...Ape persamaan dorang ni yang TERPALING korang tau?

- jiwa kaco dan jiwa rock u~, secara tersuratnye da tentu la yg samenye adelah jiwa hahaha. kalo tersirat plak aku rase diorg punya cara tersendiri nak luahkan jiwa kaco dan jiwa rock diorg tuh..eheh


9. Mak korang mmg suke bawak korang g kedai mase kecik2 dulu...Of course korang TERPALING hepi...Dan korang akan mintak mak belikan jajan.Mak pun belikan...Pastu korang nampak mainan plak, korang mintak la kan.Mak korang xbagi...Selalu ape yang mak korang cakap untuk menipu korang yang mainan tu bukan untuk dijual...

- haha tu bukan untuk dijual..sesaje je tuan kedai tu buat hiasan kasik nampak menarik tertarik ko mmg da bomb..nk suh ko ajak mak jalan lenggang kangkung masuk kedai tu..hihik~


10. TAG kan TAG ini kepade follower korang yang korang TERPALING suke...Untuk Bullet, Bullet nak tujukan untuk sume follower Bullet...Sile la buat yek...

- dekat padaku, rakan jenayah & mereka..followerku jugak lah ;]

6 comments:

BULLET said...

huahahahaha, ko mmg da bomb la...best2...xsie2 ko jawab...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x sempat lagikk nak jawab ni..lariksss..

hudadida said...

BULLET:
eheks~
macey3..*bow* =P

e.l.i.s.s.m.i.e:
ahaha~
jawab2..ekeke =P

Airland said...

x suka!! x suka!! xsuka!! (iklan cat)

jai@jezz said...

hai... new follower kamu.. :) saya tau blog awk dari bullet...:)

hudadida said...

Airland:
ahaks..xde xde xde..
kene wat gak! x kire~ =P

jai@jezz:
hai jai..
thx for be my follower.. ;)