Pages

Sunday, October 18, 2009

cuti-cuti kuala lumpur ~ karaoke | movie

jumaat lepas huda, ayien dan aku hangout same..since diorg pon cuti *almaklumlahh ex-employer aku tu kap lam ya nga* so bos dengan murah hati kasik cuti kat kengkawan aku tu..huda *fyi her name axactly same with me, it just her name has space between nurul and huda. mine with no space ok* ok where were we..hah, huda fetch me at my house dalam pukul 10 lebih. with her car. uUuu~..she got a new car, viva..black one. just before she arrived, cik yana singgah rumah aku kejap nak ambik bunga gin *betul ke aku eja tu yana?correct me if i am wrong ok* bunga gin tu aku tolong kak ida dengan yana buat hantaran..kak ida cakap mak datin yg tempah..hehe




ini lah rupa kelopak bunga gin yang aku buat tu. bila da siap jadi macam kat bawah ni.




yes. inilah dia bunga gin.




okey. we're on our way to ayien's house. nak tau? kami sesaaat! haha.




da sampai..old town kat sri rampai. kami lepak, online, eating..capture picture lagi..





dari kiri : huda, ayien, huda. haha cam kelaka name aku taip dua kali. =P




 da kenyang kami melalak kat ktv ampang park. karokk! hehe.




  masing2 tunjuk bakat nih. tu ayien da tak cukup lantai nyanyi, naik atas sofa plak.




amat senorok keluar dengan anda berdua. lepas gian karaoke, hehe. thank you guys!



lepas besuka ria karok aku jumpe pacik hisham plak. makan malam kat mc'd ampang park. it's on him. sangat sedap bile kite makan orang bayarkan. =P haha. then suda kenyang, ade terase nak lepak2 lagi. kami tengok wayang, mane lagi kalo bukan klcc kan. *da situ je yg dekat*



tiket ni macam da sebulan punye. padahal baru je dua hari. tu pacik hisham la punye keje. die buat korek telinga die kot. =P

cite ni bes la jugak..pasal robot klon yg dipanggil surrogate..mula2 aku ingatkan cite ni macam cite enemy at the gate tu sebab tengok pic muke robot die tu ade ala2 terminator tp lain plak hehe. dengan surrogate ni kite bole kua rumah bkerja, mancing, enjoy, nak flirt pon bole..tujuan supaye ape tak jejas body kite la kn..sebab tu hantar robot klon represent diri kite. kalo nak tau lebih lanjut sile la tengok sendiri..hihi aku bg 3~4 bintang =D

p/s : en. hisham, u owe me burgerking dear..

8 comments:

cik orenlili said...

wahh.. berjalan sakan ye..
kak ida ckp ko leh keje ngan dia tolong buat hiasan. tangan anda kan berseni.. dia ckp ko buat bunga GIM tantikk :)

so, sila2 la rajin ke rumahnya..

hudadida said...

eheh..bese la..
kalo da jalan2 harus enjoy sakan..=P
ahaks..bersenikah daku? =D
tatik eh..ahai..i like..
just ask..sblum subuh aku smpai..
heee..=P

p/s : aa..thanks for da correction..bunga GIM eh kawan2..

Anonymous said...

uihh aweks.. hak2..:p
kak dida nie laen kli nk g kara0ke ajak la nite nie.. xbek auu g s0lang2.. hahaha.. ;DDD

hudadida said...

ahaha..x plan pon dik oi..
lenkalai kalo akak g akak ajak..
kang jgn xmo ikot lak kang..=P

Zura said...

patutlah hujan...hehehe

hudadida said...

bhaahahaha..
bocor rahsia den..
*top muke*
ahaks~! =P

Ayie a.k.a Nyei said...

HUDA!! eh sori..saye pnggil yg satu lagi..hahaha

hudadida said...

Ayie a.k.a Nyei:
cett!!kuang asam keping tol die nih..
hihihi =P~