Pages

Monday, October 19, 2009

aku suke

hari ni aku jumpe satu blog yg best..sebab aku suke bace info yang ade kat blog die..akak, saye promote blog akak. jangan marah ye..

banyak lagi yang aku tak tau tentang blogging rupanye..*almaklumlah..baru lagi psl blogging ni* so kalo korg rase nak tau info yg bernas lagi best plus nak tengok anak die yg cumel tu sila lah click sini ok. ;]

kat bawah ni ade capture view blog die..



8 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

uiks..tq sebab promo blog aku secara FREE gitewh :)blog aku tu mcm tak seberapa jer..info pun ntah haper2..hiihi..buek malu jer :P

hudadida said...

e.l.i.s.s.m.i.e
ehehe..
xpe2..i like..
hek..

Encik Azizan said...

br ke?mcm org lame da.hee
meksh singgh tiinsusu87..

hudadida said...

Encik Azizan:
ehehe xde la lame sgt..=P
same2 kasih en.azizan
thx jugak singgah sini..
feel free to come again ;)

::puteri_katak :: said...

huhhu tgk view akak 2 jugak.. besh3..:D

hudadida said...

puteri_katak:
ehehe..sile3..
mmg besh..=D

SCHAKEYRA said...

aku dah lalui mende ni... aku adalah B... bukan sekali... more than once.. sbb aku slalunya terlalu sygkan kwn2 aku...

tapi honestly, hidup prlu diteruskan... lupakan saja, walaupon sakit sgt pd awalnya...

at least kemudian, kita akan bahagia... A akan menyesal suatu hari nanti... trust me...

hudadida said...

SCHAKEYRA:
thx schakeyra..
tentu rase sakit kan..
jodoh ptmuan dtgn tuhan..
kite hanya merncg..Dia yg tntukn..
harap2 A akan sedar satu hari nt..=]