Pages

Friday, September 4, 2009

Fokus vs Perasan

Pernah tak korg alami situasi bile seseorang bercakap tapi korg tak fokus..dan bile org tu bercerita balik korg respon exacly macam baru tau pekara yang diceritakan dan org yang bercerita tu mungkin akan terasa hati sebab korg tak fokus ape yang die cakapkan. dan selame ni korg hanya buat die perasan yang korg selalu dengar ape yang die cakap. die perasan yang korg fokus, ambik berat dan teliti dengan setiap kata2 die. mungkin lepas ni die tak kan bercerita lagi dengan korg, atau die akan berhati2 bile bercerita dengan korg. which means die hanya cerita yang betul2 penting je. sebab pada die korg hanya fokus pekara2 penting je. bile berada dalam keadaan macam tu ape yang korg akan buat?

No comments: