Pages

Sunday, September 6, 2009

ampang park

semalam pegi ampang park. beli hadiah hari jadi dari maklong. sony cyber-shot dcs-w180. hurm agak memberangsangkan. *eleh cakap jela suke sangat2, haha* suke sebenarnye. sampai tak menyempat2 tunggu balik rumah untuk charging. da guna dulu haha. kebetulan semalam ade emylia af kat ampang park, kecik je orangnye. aku dengan sengaja amik gamba die huhu..

 alamak abang ni pandang2 plak..hiks


 sedap suara emylia


kecik comel je orang die.


tapi kan macam ade yang tak kene dengan camera tu. ade bunyi2 yang tak sepatotnye..nak cakap pon tak reti, esok nak pegi balik kedai tu. nak tanye kenape bunyi jadi macam tu.

3 comments:

ezany said...

bunyi camne.. binatang ker ape.. sound efek jer kot tu.. hehe..

hudadida said...

bunyi mcm zzzz..
kalo press on button,ade bunyi zzz b4 lense die kua..
mse nk snap pon ade bunyi zzz...mcm filem sangkut..
pesal ek?
nk g check balik la..

Ayie a.k.a Nyei said...
This comment has been removed by the author.