Pages

Monday, August 17, 2009

i mish you..

baru balik dari jumpa sahabat lama..long time no see..hehe habis sume kelua, berkongsi masalah..bertuka pendapat..berbalas pantun *ok tipu* tapi ade jugak la cite pasal pantun yang pacik hisham wat tu..haha *sori sham tapi die pon gelak gak bile i bgtau*

rasenye last jumpe die sblum aku enter GMI..erm lame gile tak jumpe..yus kawen pon aku tak pat nak pegi..ape pun thanks sebab die sanggup fetch aku kat ampang park then sampai tersangkut dalam jamm kat BB..2 jam weh..lame tu..and yang paling sadis sekali die puase..dah la takde air dalam kereta..hehe..so aku dengan baik hati belikan air untuk die *bukan bodek eh* as a fren ofkos la taknak tengok kawan aku haus kan..lagi2 die da patot berbuka da..pkul 8 baru sampai ampang park weh..cian kawan aku..

petu ade la sesi2 jejak kasihan..tiom2 pp bangai la kan..yela dah lame tak jumpe la katekan..i mish u lah fren..mwahh!!

1 comment:

hudadida said...

thank you fren..=]