Pages

Sunday, August 30, 2009

Apple iphone Percuma..Mahu?

Sempena kemerdekaan kita ke-52 mari kita berkempen sambil menang Apple iPhone..
Put an iLoveMalaysia logo on website to win iPhone 3GS... Whoaaa..bole ke? ye bole..

1st korang msok website exabytes dengan CLICK logo i love malaysia kat tepi sebelah kanan yang ade kaler kuning merah biru macam kat bawah niha..




petu korg isi form yang ade kat page tu..tapi jangan lupe letakkan referrer's email korg..[hudadida@gmail.com] macam kat bawah ni dan submit..




lepas tu penganjur akan send email kat korg link untuk verify macam kat bawah ni..dan link kan korg pada web semula untuk korg copy code..code tu korg paste kat blog korg..



contoh kalo korg guna blog..login blog korg, petu click LAYOUT then PAGE ELEMENT macam kat bawah ni k..



lepastu korg add element, tak payah letak title tau..kemudian paste code yang korg dapat tadi dan save. kalo korg nak paste pada element yang sedia ada pon bole asalkan bole paste code html..


bile korang da dapat logo yang same macam kat atas tadi tu maksudnye korg da berjaye lah..hurray! hehe tapi pastikan isi borang betul2 ye, kalo tak penyertaan korg tak diterima..jgn lupe letak referrer's email [hudadida@gmail.com] sebab kalo korg menang aku pon dapat hadiah..fair enough rite..gud luck..

No comments: