Pages

Saturday, July 4, 2009

Transformers 2 - Revenge of The Fallen


huh..baru balik dari tengok movie. aku da tngok transformer =D *teruja sampai ya tego aku sebab cam over. haha*memang best gile woo. walopon penat tapi memang puas hati. aku nk booking reservation pukul 6.oo p.m tapi takle plak, penuh. pukul 7.00 pun takde. jadi kene la jugak beli sndiri kat kaunter. huhu. kitorg ambik tiket pukul 9.oo p.m sebab pukul 6.00 dngan 7.00 seat tak best, tnggal depan je. tunggu lame sangat kitorg pegi makan kat avenueK dulu. pastu tengok sony DSLR sebab ya minat. so,sape2 yang belum tngok tu wajibul ghunnah tngok transformer II. sedih, kelakar, suspen, sume ade. yang tak tngok pun kene tngok gak. hehe. ape pun aku bagi 5 bintang untuk movie ni.

erm sebelum tu aku ade jawab kuiz kat FB,

im optimus prime. huhu.

2 comments:

shazat said...

Transformer mana best...bosan...tapi part mikaela lari tu best... hehe

hudadida said...

ahaha..mikaela lari mmg bes..hik hik =P