Pages

Friday, June 26, 2009

Sony MP3 Player Walkman NWZ-B133F

aku memg suke denga lagu dan oleh kerana itu..aku beli mp3 player. aku baru je beli tadi..tadaaaa..=D

merah jambu adalah pilihanku.


melintang pulak.


pastu tadi nak transfer la lagu kt mp3 tu..bile aku cucuk kat usb nye port tu die tak detect plak..hangin jek aku..aku try connect lagi skali..pon tak leh jugak.haikk..ape kene pulak nih..rosak ke ape? tp td mase try kat org kedai tu bole je play. *hurm..kene carik driver software kot* aku try carik driver kt dalam kotak tp takde pon. *cina ni da tipu aku ke hape?* takpe2 aku try carik kat internet. carik punye carik tetap la takde jugak. lain yang aku carik lain yang jumpe. aku try carik lagik..lastly jumpe nih..

Dont worry, this model will not appear in My computer as a removable device, you have to use the Windows media player or Itunes to upload music to it same like apple ipod.

Connect your mp3player to computer, open the Windows media player , on the left side you will find task bar of media player( if it is hidden , click on the arrow to unhide it). and select the tab "copy to cd or Device". On the right side top select your device from the drop down list. drag and drop your music files to the play list and click on the c
opy button on the right top on the window, it will start copying wait for finish and close media player and unplug our mp3 player. thats it.

info

rupe2nye ramai jek yang ade masalah yang same dngan aku. huhu. memg aku transfer sume lagu2 tadi gune media player pun. hurm..pasni nak try gune i-tunes..mgkin lebih mudah..=] die ade macam2 warna.

from left : black, red, pink, cyan

bile tengok2 balik. warna cyan pn mcm cantik jek. tp dah beli. macam la bole tuka pon. * kalo bole tuka memg 3, 4 kali la aku tuka warna item ni. haha* ok lah. i am listening. =]

************************************************************

erm..td try connect mp3 ni kat pc rumah..bole plak bace..haizz..kene carik solution nih..hurm..

No comments: