Pages

Friday, May 29, 2009

hanya dengan die je

aku terlalu baik baik bagi die..baik smpai die amik ksemptan..baik smpai die pk die leh wat ape sje kat aku..kenape orang suke ambik kesempatan..??now..bile aku selfish die ckp aku teruk.aku teruk ke?ye mmg aku teruk.nape aku teruk?sbb die yg ajar aku.aku sangat la baik dngn die sblum ni,tersangat la baiknye tapi die amik ksmptan.kau ckp aku @#$% kn?sekrg aku @#$%.aku bukan @#$% je skrang,aku kasar,keras kepale,biadap.tapi hanya dengan die je ok.dngan korg aku ok je.unless korang pun same jugak macam die.

No comments: