Pages

Sunday, June 22, 2008

wut goes around comes around..

kadang2 kite perlu rse sakit utk hargai sesuatu..tp kadang2 seseorg takkn seda yg die dberi peluang..bile dah jd sesuatu baru la nak seda..sblum tu ape yg die buat sume die tak pk kan org sekeliling..sape2 yg cuba nk tego jd musuh die..smpai sggup kua kan kata2 kesat kat org yg spatotny die hormat..ape2 yg org lain ckp dah tak ade makna pada die..well pada aku kalo org da tak hormat kite cmne kite nk hormat die plak kan..tp slagi aku leh hormat aku akan hormat jugak la..as long die tak buat aku nak sembur or bantai die aku still respect die lagi..tp utk berbual mcm dulu sori la brader..gua tak heran pon kalo takde kwn mcm lu..pangai pon da tak srupe org matang..singkat sgt pkran tuh..mcm org kene nsik kangkang pon ade gak aku tgk..

yang buat aku lagi rase pelik tu bole plak org lain trima die..ye aku tau kite kene maafkn org..sedangkan nabi pon maafkn umat,inikan kite plak kan..tp bukan la sng2 je die bole mntk maaf..bile da tak dpt ape yg die kejar tu baru la nak seda yg die tu salah..time tu die tak pk plak ape yg die da buat kt org lain?aku leh maafkn die tp utk lupe sume yg die buat susa la skit..maafla..utk balik sperti sedia kala perlukan mse..
sbb aku yg rse bukan die..

No comments: